Okay, today we take the last 2 days and use them to figure our true hourly wage.
So mine is - $21,905/1,700.5 hours = $12.88/hour
Mr. Gaia's is - $31,740/2,562 hours = $12.39/hour
I find it interesting that our wages work out the way they do. A lot of it is his commute and the fact that he takes an hour long lunch. I'm not sure that I think the hour long lunch should necessarily be included since he uses his lunch hour to do shopping and run errands, stuff one of us would have to do anyway, but for the purposes of this exercise, I'll leave it as it is.
Our combined hourly wage is - $53,645/4,262.5 = $12.59/hour